Festivaludstyr Der er 46 varer.

Festivaludstyr

Man må aldrig gå ned på festivaludstyr, og er der én ting, du ikke går ned på efter 5 minutter på denne side, så er det festivaludstyr!  Vi har samlet alt, hvad du har brug for - festivaltelte, ølbongs, festivalpakker og andet lækkert festivaludstyr! Gadgetstation.dk - dit stop før festivalen!

 • Alkometer
  Alkometer
  Disponibel

  ”Var du fuld i går?” – et klassisk spørgsmål, som du nu har mulighed for at besvare meget præcist med denne alkoholtester i lommestørrelse. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  ”Var du fuld i går?” – et klassisk spørgsmål, som du nu har mulighed for at besvare...

  ”Var du fuld i går?” – et klassisk spørgsmål, som du nu har mulighed for at besvare meget præcist med denne alkoholtester i lommestørrelse. Læs mere længere nede.... FRI...

  149 ,-
  Vis
 • wicked wedge
  Oppustelig stol
  Disponibel

  Det er nu slut upraktiske tunge stole. Denne festivalstol som også kan bruges på herreturen er med sin alsidighed et smart produkt, der sætter komforten i højsædet, uanset hvor du bevæger dig. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!  

  Det er nu slut upraktiske tunge stole. Denne festivalstol som også kan bruges på...

  Det er nu slut upraktiske tunge stole. Denne festivalstol som også kan bruges på herreturen er med sin alsidighed et smart produkt, der sætter komforten i højsædet, uanset hvor...

  165 ,-
  Vis
 • solcelle rispapirlampe
  Solcelle rispapirlampe
  Disponibel

  Nu gror hyggen på træerne!! Super hyggelig lampe til de dejlige sommernætter Kan man få for meget hygge? næppe - derfor er der solid rabat, hvis du bestiller flere. 1 stk. - kr. 109,- 2 stk - kr. 189,- 3 stk. - kr. 259,- 4 stk. - kr. 315,- 5 stk. - kr. 359,- Læs mere længere nede..... Fri fragt på alle ordre

  Nu gror hyggen på træerne!! Super hyggelig lampe til de dejlige sommernætter Kan man...

  Nu gror hyggen på træerne!! Super hyggelig lampe til de dejlige sommernætter Kan man få for meget hygge? næppe - derfor er der solid rabat, hvis du bestiller flere. 1 stk. -...

  109 ,-
  Vis
 • 5 m. teleskopflagstang
  Disponibel

  Nu kan du blive set overalt, om det er festivaler, polterabend eller bare en god fest, så er teleskopflagstangen uundværlig.   Læs mere længere nede....  FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Nu kan du blive set overalt, om det er festivaler, polterabend eller bare en god fest,...

  Nu kan du blive set overalt, om det er festivaler, polterabend eller bare en god fest, så er teleskopflagstangen uundværlig.   Læs mere længere nede....  FRI FRAGT på...

  Tilbud! 299 ,-
  Vis
 • Bobleplast heldragt
  Bobleplast heldragt
  Disponibel

  Multidragten der holder dig tør i regnvejr og forskåner dig for blå mærker - sådan da! Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Multidragten der holder dig tør i regnvejr og forskåner dig for blå mærker - sådan da!...

  Multidragten der holder dig tør i regnvejr og forskåner dig for blå mærker - sådan da! Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  179 ,-
  Vis
 • Festival feet
  Festival feet
  Vare disponibel i andre varianter

  Beskyt dine sko fra mudder på stilfuld vis med disse festival feet. Det er nu slut med mudderet sko eller store gummistøvler, for her har du muligheden for at gå rundt på hele festival pladsen, uden at skulle bekymre sig om underlagets beskaffenhed. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Beskyt dine sko fra mudder på stilfuld vis med disse festival feet. Det er nu slut med...

  Beskyt dine sko fra mudder på stilfuld vis med disse festival feet. Det er nu slut med mudderet sko eller store gummistøvler, for her har du muligheden for at gå rundt på hele...

  75 ,-
  Vis
 • 10 m. teleskopflagstang
  Disponibel

  Nu slipper du for at gå rundt og lede efter dit telt - eller andres - for med denne super smarte teleskopflagstang, der måler ca. 10 meter, kan du altid finde hjem. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Nu slipper du for at gå rundt og lede efter dit telt - eller andres - for med denne...

  Nu slipper du for at gå rundt og lede efter dit telt - eller andres - for med denne super smarte teleskopflagstang, der måler ca. 10 meter, kan du altid finde hjem. Læs mere...

  479 ,-
  Vis
 • Duel ølbong
  Duel ølbong
  Disponibel

  "Det var ikke sejren, jeg ville, det var kampen" kunne være denne ølbongs motto. Nu kan I en gang for alle, få afgjort hvem der er hurtigst til det med øl. Denne ølbong er nemlig delt op i to lige store dele, og med en slange til hver tank, skal du ikke længere høre på dårlige undskyldninger, når du har smasket din kammerat i at bunde øl. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  "Det var ikke sejren, jeg ville, det var kampen" kunne være denne ølbongs motto. Nu...

  "Det var ikke sejren, jeg ville, det var kampen" kunne være denne ølbongs motto. Nu kan I en gang for alle, få afgjort hvem der er hurtigst til det med øl. Denne ølbong er...

  269 ,-
  Vis
 • Extreme ølbong
  Disponibel

  Ølbongen har siden de glade 60’ere været en fast bestanddel til de fleste fester, og intet tyder på denne fantastiske ide har udløbsdato. Med sin kapacitet 1,5 liter er der plads til ca. 5 øl, og er du en af de hardcore, der kan køre en hel en ned, råder vi dig til at lade bilen stå, for så bliver ædru et vildere fremmedord end ebriation. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Ølbongen har siden de glade 60’ere været en fast bestanddel til de fleste fester, og...

  Ølbongen har siden de glade 60’ere været en fast bestanddel til de fleste fester, og intet tyder på denne fantastiske ide har udløbsdato. Med sin kapacitet 1,5 liter er der...

  199 ,-
  Vis
 • Flaske ølbong
  Disponibel

  Så er der hjælp til dem, der har svært ved at få morgenmaden ned på festivalen, herreturen eller dagen efter en god fest. 

  Så er der hjælp til dem, der har svært ved at få morgenmaden ned på festivalen,...

  Så er der hjælp til dem, der har svært ved at få morgenmaden ned på festivalen, herreturen eller dagen efter en god fest. 

  95 ,-
  Vis
 • BongZilla
  Udsolgt

    At bunde øl af ølbongs er ofte en individuel opgave, men med BongZilla bliver det nu til en holdsport, hvor dig og fem venner kan gå sammen, og se hvor hurtigt I kan bunde 4 liter øl (12 øl) af denne kæmpe ølbong! Det bringer med garanti festen til et nyt niveau! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!  

    At bunde øl af ølbongs er ofte en individuel opgave, men med BongZilla bliver det nu...

    At bunde øl af ølbongs er ofte en individuel opgave, men med BongZilla bliver det nu til en holdsport, hvor dig og fem venner kan gå sammen, og se hvor hurtigt I kan bunde 4...

  679 ,-
  Vis
 • Glow-in-the-dark ølbong
  Disponibel

  Nu bliver det fancy! En selvlysende ølbong – men hvorfor ikke? Denne skaber med garanti den opmærksomhed du fortjener! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Nu bliver det fancy! En selvlysende ølbong – men hvorfor ikke? Denne skaber med garanti...

  Nu bliver det fancy! En selvlysende ølbong – men hvorfor ikke? Denne skaber med garanti den opmærksomhed du fortjener! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  199 ,-
  Vis