Polterabend Der er 41 varer.

Polterabend

Skal du til din veninde eller vens polterabend? Så er Gadgetstation.dk - dit stop før polterabenden! Vi har samlet alt fedt polterabend gear, så der ikke kommer til at være problemer med at finde på polterabend aktiviteter! Vores udklædning, ølbongs og mange andre fede gadgets giver jer med garanti muligheden for at arrangere en polterabend, der ikke kommer til at mangle noget på lir siden!

 • Dillerkostume
  Dillerkostume
  Disponibel

  Legendarisk diller kostume! Med dette kostume er du sikret opmærksomhed til festen, polterabend eller på festivalen! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Legendarisk diller kostume! Med dette kostume er du sikret opmærksomhed til festen,...

  Legendarisk diller kostume! Med dette kostume er du sikret opmærksomhed til festen, polterabend eller på festivalen! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  369 ,-
  Vis
 • Sumobryder kostume
  Sumobryder kostume
  Disponibel

  Bliv sumobryder for en aften og tummel rundt med dine venner! Kostumet er ideel til udklædningsfester, polterabends, festival m.m.   Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Bliv sumobryder for en aften og tummel rundt med dine venner! Kostumet er ideel til...

  Bliv sumobryder for en aften og tummel rundt med dine venner! Kostumet er ideel til udklædningsfester, polterabends, festival m.m.   Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på...

  329 ,-
  Vis
 • Bobleplast heldragt
  Bobleplast heldragt
  Disponibel

  Multidragten der holder dig tør i regnvejr og forskåner dig for blå mærker - sådan da! Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Multidragten der holder dig tør i regnvejr og forskåner dig for blå mærker - sådan da!...

  Multidragten der holder dig tør i regnvejr og forskåner dig for blå mærker - sådan da! Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  179 ,-
  Vis
 • Duel ølbong
  Duel ølbong
  Disponibel

  "Det var ikke sejren, jeg ville, det var kampen" kunne være denne ølbongs motto. Nu kan I en gang for alle, få afgjort hvem der er hurtigst til det med øl. Denne ølbong er nemlig delt op i to lige store dele, og med en slange til hver tank, skal du ikke længere høre på dårlige undskyldninger, når du har smasket din kammerat i at bunde øl. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  "Det var ikke sejren, jeg ville, det var kampen" kunne være denne ølbongs motto. Nu...

  "Det var ikke sejren, jeg ville, det var kampen" kunne være denne ølbongs motto. Nu kan I en gang for alle, få afgjort hvem der er hurtigst til det med øl. Denne ølbong er...

  269 ,-
  Vis
 • 4-hovedet ølbong
  4-hovedet ølbong
  Disponibel

  En ølbong med 4 hoveder lyder vildt – og det er det også! Denne fire-hovedet ølbong, sætter med garanti gang i festen, og sikrer dig mange misundende blikke i løbet af aftenen – for sådan et dyr vil alle eje!   Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  En ølbong med 4 hoveder lyder vildt – og det er det også! Denne fire-hovedet ølbong,...

  En ølbong med 4 hoveder lyder vildt – og det er det også! Denne fire-hovedet ølbong, sætter med garanti gang i festen, og sikrer dig mange misundende blikke i løbet af aftenen –...

  299 ,-
  Vis
 • Alkometer
  Alkometer
  Disponibel

  ”Var du fuld i går?” – et klassisk spørgsmål, som du nu har mulighed for at besvare meget præcist med denne alkoholtester i lommestørrelse. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  ”Var du fuld i går?” – et klassisk spørgsmål, som du nu har mulighed for at besvare...

  ”Var du fuld i går?” – et klassisk spørgsmål, som du nu har mulighed for at besvare meget præcist med denne alkoholtester i lommestørrelse. Læs mere længere nede.... FRI...

  149 ,-
  Vis
 • Frækt spejlæg
  Frækt spejlæg
  Disponibel

  Et "ægrotisk" køkkenredskab du på ingen måde kan undvære! Tilbered din yndlingsret for vennerne, og sikre dem et grin, de vil huske dig for! Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Et "ægrotisk" køkkenredskab du på ingen måde kan undvære! Tilbered din yndlingsret for...

  Et "ægrotisk" køkkenredskab du på ingen måde kan undvære! Tilbered din yndlingsret for vennerne, og sikre dem et grin, de vil huske dig for! Læs mere længere nede...    FRI...

  79 ,-
  Vis
 • Jægerbombs glas (4 stk.)
  Jægerbombs glas (4 stk.)
  Disponibel

  Værsgo! Koppen er lavet til alle os, som elsker Jægerbombs!  Den gode nyhed er, at jo flere du køber, jo billigere bliver hver kop. 4 stk. - kr. 119,- 8 stk. - kr. 195,- 12 stk. - kr. 250,- 16 stk. - kr. 299,- 20 stk. - kr. 335,- 50 stk. - kr. 749,- Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Værsgo! Koppen er lavet til alle os, som elsker Jægerbombs!  Den gode nyhed er, at jo...

  Værsgo! Koppen er lavet til alle os, som elsker Jægerbombs!  Den gode nyhed er, at jo flere du køber, jo billigere bliver hver kop. 4 stk. - kr. 119,- 8 stk. - kr. 195,- 12...

  119 ,-
  Vis
 • Flag med ølprint
  Flag med ølprint
  Disponibel

  Er du også typen der hellere vil drikke øl end vand? - så hejs det internationale ølflag vis resten af verden hvor meget du elsker øl. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Er du også typen der hellere vil drikke øl end vand? - så hejs det internationale...

  Er du også typen der hellere vil drikke øl end vand? - så hejs det internationale ølflag vis resten af verden hvor meget du elsker øl. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT...

  89 ,-
  Vis
 • Das Horn
  Das Horn
  Disponibel

  Bliv Erik den Røde for en aften. Med Das Horn kan du selv bestemme reglerne. Vikingerne havde jo et interessant syn på bl.a. mad og alkohol   Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Bliv Erik den Røde for en aften. Med Das Horn kan du selv bestemme reglerne. Vikingerne...

  Bliv Erik den Røde for en aften. Med Das Horn kan du selv bestemme reglerne. Vikingerne havde jo et interessant syn på bl.a. mad og alkohol   Læs mere længere nede...    FRI...

  238 ,-
  Vis
 • BongZilla
  Udsolgt

    At bunde øl af ølbongs er ofte en individuel opgave, men med BongZilla bliver det nu til en holdsport, hvor dig og fem venner kan gå sammen, og se hvor hurtigt I kan bunde 4 liter øl (12 øl) af denne kæmpe ølbong! Det bringer med garanti festen til et nyt niveau! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!  

    At bunde øl af ølbongs er ofte en individuel opgave, men med BongZilla bliver det nu...

    At bunde øl af ølbongs er ofte en individuel opgave, men med BongZilla bliver det nu til en holdsport, hvor dig og fem venner kan gå sammen, og se hvor hurtigt I kan bunde 4...

  679 ,-
  Vis
 • Kikkert lommelærke
  Disponibel

  Hvis du er træt af at betale i dyre domme for en drik, som ikke engang er din favoritdrink, så er denne lommelærke kikkert løsningen på dit problem, da denne ”kikkert” hverken hjælper dig med at se langt eller kort - kun sløret.    Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Hvis du er træt af at betale i dyre domme for en drik, som ikke engang er din...

  Hvis du er træt af at betale i dyre domme for en drik, som ikke engang er din favoritdrink, så er denne lommelærke kikkert løsningen på dit problem, da denne ”kikkert” hverken...

  169 ,-
  Vis