Festen Der er 34 varer.

Festen

Mangler I noget festen? Så er Gadgetstation.dk - dit stop før festen! Tjek vores store udvalg af fest gadgets, og vi garanterer dig for, at der ikke kommer til at mangle noget til jeres næste forfest, for her finder du alt hvad hjertet begærer! Ølbongs, musik, drukspil, beerpong og mange fede ting til festen! Vi lover, at du ikke bliver skuffet!

 • Strip Pong Pakke
  Strip Pong Pakke
  Disponibel

  Festen når altid kogepunktet, når Beer Pong er gæst til fest, så hvorfor ikke køle lidt af med en omgang strip? Du skulle jo næppe få hedeslag! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Festen når altid kogepunktet, når Beer Pong er gæst til fest, så hvorfor ikke køle lidt...

  Festen når altid kogepunktet, når Beer Pong er gæst til fest, så hvorfor ikke køle lidt af med en omgang strip? Du skulle jo næppe få hedeslag! Læs mere længere nede.......

  159 ,-
  Vis
 • Glow-in-the-dark ølbong
  Disponibel

  Nu bliver det fancy! En selvlysende ølbong – men hvorfor ikke? Denne skaber med garanti den opmærksomhed du fortjener! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Nu bliver det fancy! En selvlysende ølbong – men hvorfor ikke? Denne skaber med garanti...

  Nu bliver det fancy! En selvlysende ølbong – men hvorfor ikke? Denne skaber med garanti den opmærksomhed du fortjener! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  199 ,-
  Vis
 • Ninja morphsuit
  Ninja morphsuit
  Disponibel

  Kan du lide misundelige blikke så læs med her. Dette Ninja Morphsuit er så gennemført, underholdende og iøjnefaldende, at vi udlover opmærksomhedsgaranti – og det’ med drys på. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Kan du lide misundelige blikke så læs med her. Dette Ninja Morphsuit er så gennemført,...

  Kan du lide misundelige blikke så læs med her. Dette Ninja Morphsuit er så gennemført, underholdende og iøjnefaldende, at vi udlover opmærksomhedsgaranti – og det’ med drys på....

  Nedsat pris! 280 ,-
  Vis
 • Spin Pong
  Spin Pong
  Disponibel

  Er et standard spil Beer Pong blevet for nemt, og ønsker du at tage det til et nyt niveau, så er Spin Pong lige noget for dig!  Den roterende plade vil med garanti være genstand for mange frustrationer, men tag ikke fejl – det er hammer sjovt! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Er et standard spil Beer Pong blevet for nemt, og ønsker du at tage det til et nyt...

  Er et standard spil Beer Pong blevet for nemt, og ønsker du at tage det til et nyt niveau, så er Spin Pong lige noget for dig!  Den roterende plade vil med garanti være...

  Nedsat pris! 186 ,-
  Vis
 • Flag med ølprint
  Flag med ølprint
  Disponibel

  Er du også typen der hellere vil drikke øl end vand? - så hejs det internationale ølflag vis resten af verden hvor meget du elsker øl. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Er du også typen der hellere vil drikke øl end vand? - så hejs det internationale...

  Er du også typen der hellere vil drikke øl end vand? - så hejs det internationale ølflag vis resten af verden hvor meget du elsker øl. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT...

  89 ,-
  Vis
 • hårbørste- lommelærke
  Hårbørste lommelærke
  Disponibel

  Hvis du er træt af at betale alt for meget til koncerter, og barerne ikke engang har din favoritdrink, så er denne lommelærke hårbørste løsningen på dit problem.   Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Hvis du er træt af at betale alt for meget til koncerter, og barerne ikke engang har...

  Hvis du er træt af at betale alt for meget til koncerter, og barerne ikke engang har din favoritdrink, så er denne lommelærke hårbørste løsningen på dit problem.   Læs mere...

  179 ,-
  Vis
 • Kamera lommelærke
  Kamera lommelærke
  Disponibel

  Nu bliver det sjovt at være japansk turist, for med denne lommelærke kan du undgå kø og fortyndet drinks som samtidig er alt for dyre. Lommelærken giver dig nemlig mulighed for at medbringe til favorit drink overalt, så du aldrig kommer til at tørste.  Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Nu bliver det sjovt at være japansk turist, for med denne lommelærke kan du undgå kø og...

  Nu bliver det sjovt at være japansk turist, for med denne lommelærke kan du undgå kø og fortyndet drinks som samtidig er alt for dyre. Lommelærken giver dig nemlig mulighed for...

  159 ,-
  Vis
 • Alko gevær
  Alko gevær
  Disponibel

  Trænger du til at sætte nogle af dine venner på plads? Så er alko geværet løsningen! Vis i bedste Al Capone stil, hvem der bestemmer i vennegruppen! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Trænger du til at sætte nogle af dine venner på plads? Så er alko geværet løsningen!...

  Trænger du til at sætte nogle af dine venner på plads? Så er alko geværet løsningen! Vis i bedste Al Capone stil, hvem der bestemmer i vennegruppen! Læs mere længere nede.......

  Nedsat pris! 179 ,-
  Vis
 • Glaskranie
  Glaskranie
  Disponibel

  Indianer Jones ville udelukkende bruge denne til at køle sin Champagne..   Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Indianer Jones ville udelukkende bruge denne til at køle sin Champagne..   Læs mere...

  Indianer Jones ville udelukkende bruge denne til at køle sin Champagne..   Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  239 ,-
  Vis
 • Frækt spejlæg
  Frækt spejlæg
  Disponibel

  Et "ægrotisk" køkkenredskab du på ingen måde kan undvære! Tilbered din yndlingsret for vennerne, og sikre dem et grin, de vil huske dig for! Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Et "ægrotisk" køkkenredskab du på ingen måde kan undvære! Tilbered din yndlingsret for...

  Et "ægrotisk" køkkenredskab du på ingen måde kan undvære! Tilbered din yndlingsret for vennerne, og sikre dem et grin, de vil huske dig for! Læs mere længere nede...    FRI...

  79 ,-
  Vis
 • Flamingo ølbong
  Flamingo ølbong
  Disponibel

  Snav en flamingo i gulvet mens du bunder øl! Den havde du nok ikke set komme, hva'? Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Snav en flamingo i gulvet mens du bunder øl! Den havde du nok ikke set komme, hva'?...

  Snav en flamingo i gulvet mens du bunder øl! Den havde du nok ikke set komme, hva'? Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  199 ,-
  Vis
 • Diller ølbong
  Disponibel

  Diller ølbongen er det perfekte skæve indslag til festen, festivalen eller polterarbenden og bringer med garanti smil og en lille kådhed frem i selskabet! Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Diller ølbongen er det perfekte skæve indslag til festen, festivalen eller...

  Diller ølbongen er det perfekte skæve indslag til festen, festivalen eller polterarbenden og bringer med garanti smil og en lille kådhed frem i selskabet! Læs mere længere...

  189 ,-
  Vis