Festen Der er 30 varer.

Festen

Mangler I noget festen? Så er Gadgetstation.dk - dit stop før festen! Tjek vores store udvalg af fest gadgets, og vi garanterer dig for, at der ikke kommer til at mangle noget til jeres næste forfest, for her finder du alt hvad hjertet begærer! Ølbongs, musik, drukspil, beerpong og mange fede ting til festen! Vi lover, at du ikke bliver skuffet!

 • Ninja morphsuit
  Ninja morphsuit
  Disponibel

  Kan du lide misundelige blikke så læs med her. Dette Ninja Morphsuit er så gennemført, underholdende og iøjnefaldende, at vi udlover opmærksomhedsgaranti – og det’ med drys på. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Kan du lide misundelige blikke så læs med her. Dette Ninja Morphsuit er så gennemført,...

  Kan du lide misundelige blikke så læs med her. Dette Ninja Morphsuit er så gennemført, underholdende og iøjnefaldende, at vi udlover opmærksomhedsgaranti – og det’ med drys på....

  Nedsat pris! 280 ,-
  Vis
 • Spin Pong
  Spin Pong
  Disponibel

  Er et standard spil Beer Pong blevet for nemt, og ønsker du at tage det til et nyt niveau, så er Spin Pong lige noget for dig!  Den roterende plade vil med garanti være genstand for mange frustrationer, men tag ikke fejl – det er hammer sjovt! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Er et standard spil Beer Pong blevet for nemt, og ønsker du at tage det til et nyt...

  Er et standard spil Beer Pong blevet for nemt, og ønsker du at tage det til et nyt niveau, så er Spin Pong lige noget for dig!  Den roterende plade vil med garanti være...

  Nedsat pris! 186 ,-
  Vis
 • Flag med ølprint
  Flag med ølprint
  Disponibel

  Er du også typen der hellere vil drikke øl end vand? - så hejs det internationale ølflag vis resten af verden hvor meget du elsker øl. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Er du også typen der hellere vil drikke øl end vand? - så hejs det internationale...

  Er du også typen der hellere vil drikke øl end vand? - så hejs det internationale ølflag vis resten af verden hvor meget du elsker øl. Læs mere længere nede.... FRI FRAGT...

  89 ,-
  Vis
 • hårbørste- lommelærke
  Hårbørste lommelærke
  Disponibel

  Hvis du er træt af at betale alt for meget til koncerter, og barerne ikke engang har din favoritdrink, så er denne lommelærke hårbørste løsningen på dit problem.   Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Hvis du er træt af at betale alt for meget til koncerter, og barerne ikke engang har...

  Hvis du er træt af at betale alt for meget til koncerter, og barerne ikke engang har din favoritdrink, så er denne lommelærke hårbørste løsningen på dit problem.   Læs mere...

  179 ,-
  Vis
 • Kamera lommelærke
  Kamera lommelærke
  Disponibel

  Nu bliver det sjovt at være japansk turist, for med denne lommelærke kan du undgå kø og fortyndet drinks som samtidig er alt for dyre. Lommelærken giver dig nemlig mulighed for at medbringe til favorit drink overalt, så du aldrig kommer til at tørste.  Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Nu bliver det sjovt at være japansk turist, for med denne lommelærke kan du undgå kø og...

  Nu bliver det sjovt at være japansk turist, for med denne lommelærke kan du undgå kø og fortyndet drinks som samtidig er alt for dyre. Lommelærken giver dig nemlig mulighed for...

  159 ,-
  Vis
 • Alko gevær
  Alko gevær
  Udsolgt

  Trænger du til at sætte nogle af dine venner på plads? Så er alko geværet løsningen! Vis i bedste Al Capone stil, hvem der bestemmer i vennegruppen! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Trænger du til at sætte nogle af dine venner på plads? Så er alko geværet løsningen!...

  Trænger du til at sætte nogle af dine venner på plads? Så er alko geværet løsningen! Vis i bedste Al Capone stil, hvem der bestemmer i vennegruppen! Læs mere længere nede.......

  Nedsat pris! 179 ,-
  Vis
 • Glaskranie
  Glaskranie
  Disponibel

  Indianer Jones ville udelukkende bruge denne til at køle sin Champagne..   Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Indianer Jones ville udelukkende bruge denne til at køle sin Champagne..   Læs mere...

  Indianer Jones ville udelukkende bruge denne til at køle sin Champagne..   Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  239 ,-
  Vis
 • Flamingo ølbong
  Flamingo ølbong
  Disponibel

  Snav en flamingo i gulvet mens du bunder øl! Den havde du nok ikke set komme, hva'? Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Snav en flamingo i gulvet mens du bunder øl! Den havde du nok ikke set komme, hva'?...

  Snav en flamingo i gulvet mens du bunder øl! Den havde du nok ikke set komme, hva'? Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  199 ,-
  Vis
 • Diller ølbong
  Disponibel

  Diller ølbongen er det perfekte skæve indslag til festen, festivalen eller polterarbenden og bringer med garanti smil og en lille kådhed frem i selskabet! Læs mere længere nede...    FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Diller ølbongen er det perfekte skæve indslag til festen, festivalen eller...

  Diller ølbongen er det perfekte skæve indslag til festen, festivalen eller polterarbenden og bringer med garanti smil og en lille kådhed frem i selskabet! Læs mere længere...

  189 ,-
  Vis
 • 4-hovedet ølbong
  4-hovedet ølbong
  Disponibel

  En ølbong med 4 hoveder lyder vildt – og det er det også! Denne fire-hovedet ølbong, sætter med garanti gang i festen, og sikrer dig mange misundende blikke i løbet af aftenen – for sådan et dyr vil alle eje!   Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  En ølbong med 4 hoveder lyder vildt – og det er det også! Denne fire-hovedet ølbong,...

  En ølbong med 4 hoveder lyder vildt – og det er det også! Denne fire-hovedet ølbong, sætter med garanti gang i festen, og sikrer dig mange misundende blikke i løbet af aftenen –...

  299 ,-
  Vis
 • 2,60 m. teleskopflagstang
  Disponibel

  Supersmart teleskopflagstang, som måler 2,60 meter. Teleksopflagstangen er enorm nem at transportere og vejer kun 140 g. Læs mere længere nede....   FRI FRAGT på alle ordrer!!  

  Supersmart teleskopflagstang, som måler 2,60 meter. Teleksopflagstangen er enorm nem at...

  Supersmart teleskopflagstang, som måler 2,60 meter. Teleksopflagstangen er enorm nem at transportere og vejer kun 140 g. Læs mere længere nede....   FRI FRAGT på alle...

  209 ,-
  Vis
 • Balkon ølbong
  Balkon ølbong
  Disponibel

  Holder du året fest hjemme i lejligheden, skal denne balkon ølbong da helt sikkert med til festen. Med en slange på ca. 6 meter er ølbongen ideel til fester i lejligheden, hvor man ønsker en liret tilgang til tingene! Få en til at gå ned på gaden, og smid derefter slangen ned til ham. Øl fra 6 meter har aldrig smagt bedre! Læs mere længere nede.... FRI FRAGT på alle ordrer!!

  Holder du året fest hjemme i lejligheden, skal denne balkon ølbong da helt sikkert med...

  Holder du året fest hjemme i lejligheden, skal denne balkon ølbong da helt sikkert med til festen. Med en slange på ca. 6 meter er ølbongen ideel til fester i lejligheden, hvor...

  329 ,-
  Vis