Generelt

Hos Gadgetstation gør vi en dyd ud af, at handlen foregår nemt, sikkert og fuldstændig gennemsigtigt.

Vi sender fragtfrit til den ønskede adresse, tilbyder 14 dages returret og giver naturligvis 2 års reklamationsret på samtlige produkter.

Samtlige købsaftaler er underlagt den danske lovgivning og indgås med JJA Trading ApS, som er selskabet bag Gadgetstation.

Betaling


Vi opkræver ingen gebyr på betalingen, og du kan handle hos os med følgende kredit-/hævekort:

 

 • Visa Electron
 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro

Fragt-
og leveringsbetingelser

Hos os er fragten gratis, så du kvit og frit kan få leveret dine varer hjem til dig. Du har muligheden for følgende fragtmuligheder:

 

 • Nærmeste posthus
 • Privatadresse
 • Afhentning på lager
 • Erhvervsadresse

 

Produkterne sendes med Post Danmark senest 2 hverdage efter bestilling. Vælger du at få sendt pakken til dit nærmeste posthus er leveringen 1-3 hverdage. Vælger du at få sendt pakken til hjemmeadresse eller erhvervsadresse er leveringstiden 2-4 hverdage. 

Såfremt det sendes som en pakke, vil du modtage et tracking-nummer samme dag, varen er afsendt. Ved Maxi- eller Storbrev modtager du ikke tracking-nummer.

Fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret, efter du har modtaget varen.

For at dette tilbud kan tages i brug, forudsættes det, at varen tilbageleveres i samme mængde og stand, som du modtog den.

Returretten bortfalder, såfremt varen er taget i brug i sådan en grad, at varens salgsværdi er forringet væsentligt.

Da vi bl.a. benytter os af eksterne leverandører, skal du straks efter modtagelsen se efter, om det er den korrekte vare, du har modtaget, og at der ikke mangler noget. Klager der ikke er indgivet umiddelbart efter modtagelsen, anses ikke som værende gyldige.


Returnering kan ske på følgende måde:

 

 • Nægt modtagelsen af varen, når denne ankommer.
 • Send varen tilbage med posten (du betaler selv evt. fragtomkostninger, og varen SKAL sendes som pakke).
 • Tilbagelever varen på følgende adresse efter aftale:
 

Bülowsgade 60

8000 Århus C

Danmark

 

For at effektivere processen vil vi sætte pris på, at varen tilbageleveres med afsenderadresse, ordrenummer og gerne årsag til returnering.

Ved personlig levering kræves det, at der er indgået klar aftale om mødetidspunktet parterne i mellem.

Persondatapolitik

For at kunne handle hos os kræves det, at du registrerer dig med følgende personlige oplysninger. Oplysningerne opbevares dybt fortroligt og sælges/videregives aldrig til tredjemand.

 

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

 

Årsagen til denne registrering skyldes udelukkende, at vi ønsker at kunne levere varen til dig samt komme i kontakt med dig, såfremt der skulle opstå uforudsete problemer.

2 års garanti

Det er essentielt for os, at de varer, du køber, er fuldstændig fejlfri ved levering og fungerer som beskrevet.

Derfor gives der 2 års reklamationsret efter købeloven på alle dine varer under den forudsætning, at varen er brugt efter anvisning og ikke taget fejlagtigt eller hensynsløst i brug eller blevet skadet under anden skadesforvoldende adfærd.

Ved reklamation refunderes der enten via ombytning af varen eller reparation. Hvilken af overstående to muligheder der vælges vurderes ud fra den givne situation.

 

For at reklamationsretten er gældende, kræves det, at reklamationen indgives rettidigt efter fejlen er konstateret.

 

Skulle reklamationen blive godkendt, refunderer vi alle rimelige fragtomkostninger, der skulle være afholdt i forbindelse med indleveringen af den skadede vare.

Varen kan enten sendes eller leveres efter aftale på følgende adresse:

 

Bulowsgade 60

8000 Aarhus C

Danmark

 

For at undgå misforståelser og optimere ekspedition bedst mulig, anbefaler vi, at du kontakter os inden afsendelsen af varen, såfremt du ønsker at reklamere. Desuden bedes du medsende ordrenummer samt nøjagtig beskrivelse af fejlen ved reklamation.

Godkendes reklamationen, fremsender vi den nye/reparerede vare hurtigst. Der ydes ingen midlertidig kompensation.