I 2012 startede vi festivalgadgets.dk med stor succes. Undervejs blev vi gjort opmærksomme, at der er mange festglade mennesker derude, der også efterspørger gadgets til andre lejligheder end kun festivaler. Derfor besluttede vi os for, at vi ville lave en hjemmeside, som skulle give de mange hundredetusinde festglade danskere muligheden for at krydre oplevelsen med fede og praktiske gadgets.

Som resultat heraf så gadgetstation.dk dagens lys i 2014, og her kan I finde lækre gadgets der skiller sig ud, bidrager til underholdningen og gør kedelige praktiske ting nemme ved festlige lejligheder.

 

Baggrund

www.gadgetstation.dk drives af anpartsselskabet JJA Trading ApS, som er ejet af Daniél Andreasen, Jakob Hjort Nygaard samt Kristian Førland.

 

JJA Trading ApS blev stiftet i april 2012, og har kontor I hjertet af Århus.

 

Fremtiden?

Vi ønsker løbende at udvikle os, så vi fortsat kan tilbyde de gadgets, som du ikke vidste, at du manglede. Derfor har vi lagt specielt stort fokus på produktsøgning, så der på hjemmesiden hele tiden kan findes de nyeste, fedeste og mest brugbare gadgets.

 

Adresse:

På nedenstående adresse har vi kontor og lager. Her skal samtlige returvarer sendes til, og der er efter aftale mulighed for selv at afhente sine varer kvit og frit.

 

Bulowsgade 60

8000 Aarhus C

Danmark

 

Vi ønsker alle en god fest!