Telt - dyreven

Telt - dyreven

Telt - dyreven

Verdens fedeste telt! Er hunden menneskets bedste ven? No way! I de hårde tider, lærer du dine rigtige venner at kender – og her svigter kærligheden aldrig!

Læs mere længere nede....FRI FRAGT på alle ordrer!!

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager

38

599 ,-

Tilføj til kurv

3 andre varer i samme kategori:

Mere info

Med dette telt er du helt sikkert sikret opmærksomhed på festivalen eller herreturen i det fri - så hvorfor nøjes når man kan skille sig ud? Dette telt er et must have til festivalgængeren, der ønsker en sjov og anderledes lejr.

Eye-catching begrebet bliver taget til nye højder med Pegzy teltene, og vi garanterer dig, at bringer dig i snak med mange nye og spændende mennesker. Det eneste du bliver træt af er at svare: ”jeg har købt det på Gadgetstation.dk”.

Teltet fungerer efter pop up teknikken, hvor du blot skal åbne posen og bang – dit telt er oppe! Alt hvad du nu skal gøre er at banke de medfølgende pløkker i, og herefter læne dig veltilfreds tilbage med en iskold øl, og nyde dine teltnaboer kæmpe med deres telte. Hvor svært kan det være? Og så har du endda festivalens sejeste telt!

Afhængig af størrelsen på de sovende personer kan der ligge mellem 2-3 personer inde i teltet. Vi anbefaler dog, at I er gode venner, såfremt i ligger jer 3 ind i teltet – det kan godt blive ret tæt…. og hyggeligt :-)

Fakta om Pegzy telt – Fåret er din ven

· 2-3 sovepladser
· 100cm i højden
· B135 x L240cm
· Vægt - 2,05 KG
· ”Fåret er din ven” design
· 190T polyester Materiale med vandtæt belægning
· Vandsøjletryk - 2000mm
· Barduner og 8 teltpløkker 
· Bundmateriale - Polyethylen
· Vandtæt taske - 75cm rund x 3cm tyk