Kikkert lommelærke

Kikkert lommelærke

Kikkert lommelærke

Hvis du er træt af at betale i dyre domme for en drik, som ikke engang er din favoritdrink, så er denne lommelærke kikkert løsningen på dit problem, da denne ”kikkert” hverken hjælper dig med at se langt eller kort - kun sløret. 

 


Læs mere længere nede... 

 

FRI FRAGT på alle ordrer!!

169 ,-

Tilføj til kurv

30 andre varer i samme kategori:

Mere info

Denne lommelærke kikkert er perfekt til at medbringe på herreturen, festivalen eller til koncerten, hvor man gerne vil have et ekstra godt udsyn. For denne ”kikkert” giver dig ikke mulighed for at zoome ind på favoritbandet eller løven på safarituren, men derimod har du mulighed for noget langt vigtigere – nemlig det anerkendende klap fra vennerne, når du åbner for lommelærkens godter.

Lommelærke kikkerten har kapacitet til 480 ml, så der burde være nok til et par timer i det fri, til koncerten eller på fodbold stadionet, så du kan medbringe din favoritdrink med dig overalt.

Fakta om lommelærke kikkerten
 · 
Kapacitet: 480 ml
 · Giver dig mulighed for at medbringe favoritdrinken overalt
 · Respekt fra alle vennerne
 · Mulighed for en billig koncerttur 

 

Se også vores andre sjov lommelærker:

Hårbørsten - smukt hår med høj promille

Kameraret - Enhver japansk turist vådester drøm

Freedom flask - Så genial at Go'morgen Danmark har vist den

Tilbehør

  • hårbørste- lommelærke
    Hårbørste lommelærke

    Hvis du er træt af at betale alt for meget til koncerter, og barerne ikke engang har din favoritdrink, så er denne lommelærke hårbørste løsningen på dit problem....

  • Kamera lommelærke
    Kamera lommelærke

    Nu bliver det sjovt at være japansk turist, for med denne lommelærke kan du undgå kø og fortyndet drinks som samtidig er alt for dyre. Lommelærken giver dig nemlig...