BongZilla

BongZilla

BongZilla

 

At bunde øl af ølbongs er ofte en individuel opgave, men med BongZilla bliver det nu til en holdsport, hvor dig og fem venner kan gå sammen, og se hvor hurtigt I kan bunde 4 liter øl (12 øl) af denne kæmpe ølbong! Det bringer med garanti festen til et nyt niveau!

Læs mere længere nede....FRI FRAGT på alle ordrer!!

 

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager

679 ,-

Tilføj til kurv

20 andre varer i samme kategori:

Mere info

Ølbongen måler meget flotte 195 cm., og vi garanterer at den opnår mere opmærksomhed, end et rygestop til Dronningen ville medføre!

BongZillas justerbare aluminiumsstang gør, at højden på ølbongen kan justeres, så BongZilla til dig og alle dine venner uanset om I har størrelse som Lionel Messi eller LeBron James.

Er I ikke nok til at drikke af alle slangerne, er der selvfølgelig en løsning på dette. I tager blot slangerne af, og erstatter dem med de propper, der følger med ølbongernes konge – BongZilla. 

Derudover kan alle slangerne lukkes af med ventilmundstykket, hvis en fra BongZilla holdet ikke kan klare mosten, eller blot vil glæde de andre deltagere med lidt ekstra øl. 

Ølbongen er en kvalitetsølbong fra det amerikanske firma Headrush, der siden 1992 har specialiseret sig i at lave ølbonger af høj kvalitet i fødevaregodkendte materialer.

 

Fakta om Bongzilla

· 6 slanger med ventilmundstykke
· Justerbar aluminiumsstang (Max 195 cm)
· BongZilla rumme 12 øl/en halv ramme/4 liter
· Medfølger 6 gummipropper der kan erstatte slangerne
· Lavet af fødevaregodkendte materialer
· Kommer i stor BongZilla papkasse

 

Skal du bruge flere ølbonger? - kig på vores andre ølbonger i ølbongkategorien. Her finder du bl.a.:

Tilbehør

 • Kamera lommelærke
  Kamera lommelærke

  Nu bliver det sjovt at være japansk turist, for med denne lommelærke kan du undgå kø og fortyndet drinks som samtidig er alt for dyre. Lommelærken giver dig nemlig...

 • Flamingo ølbong
  Flamingo ølbong

  Snav en flamingo i gulvet mens du bunder øl! Den havde du nok ikke set komme, hva'? Læs mere længere nede...    FRI FRAGT  på alle ordrer!!

 • 4-hovedet ølbong
  4-hovedet ølbong

  En ølbong med 4 hoveder lyder vildt – og det er det også! Denne fire-hovedet ølbong, sætter med garanti gang i festen, og sikrer dig mange misundende blikke i løbet af...

 • Balkon ølbong
  Balkon ølbong

  Holder du året fest hjemme i lejligheden, skal denne balkon ølbong da helt sikkert med til festen. Med en slange på ca. 6 meter er ølbongen ideel til fester i...